14-07-08

KICHA BIJ DIERENARTS

Hallo lieve bloggers, Vandaag is het weer Maandag, de start van een nieuwe week. Voor mij ziet het er wat somber uit, want ik heb mijne kicha nog nie terug.Ik ben deze morgen gaan zien, maar ze zag er toch al wat beter uit. Maar toen ze m'n stem hoorde amaai, t'was gelijk ne klein kind die schreeuwde. En dat is juist iets wat ik nie graag hoor,mjn hartje kraakte, maar moest ze toch achterlaten.morgen miss.!!!!!!!

Met Mijn m'n lieve moeder gaat het ook nie goed,ze gaat achteruit van dag tot dag. Ik moet mij geen illusies maken over het beter worden. Ik moet nu van dag tot dag leven in angst en dat doet verdomme pijn.De nacht van gisteren op vandaag heb ik geen oog dicht gedaan. Draaien keren, opstaan, je bent met alles bezig hé.Ik wil niemand daarmee lastig vallen, maar het moest eens van m'n hart. Velen onder jullie weten ondertussen al wat verdriet en pijn is.En juist vandaag ging m'n pa 89j worden,die is ondertussen al 5jaar overleden.Sorry voor m'n trieste tekst vandaag maar ik ben even opgelucht.

fijne dag

grtjs. anny

12:31 Gepost door annygilbert in MIJN POEZEN.. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

schrijf het van je af anny
dat lucht toch een beetje op
er zijn altijd van die dagen dat het wat teveel kan worden he

veel sterkte

Gepost door: witch | 14-07-08

Neerpennen !! Hallo Lieve Anny,

Soms heb je van die dagen dat het even niet mee zit !!
Dan is het beste wat je kan doen, het van je afschrijven ...
Ik hoop dat de kicha snel weer beter is!!!

Wat je mama betreft, wens ik jullie nog heel veel sterkte en moed!!
Weet dat er ergens iemand zit die aan je denkt... Ik weet hoe moeilijk het is als je iemand hebt die je zienderogen achteruit ziet gaan ... Je weet me te vinden als je zin hebt in een babbel he Anny !!!

Lieve groeten An

Gepost door: An | 15-07-08

veel sterkte en goede moed

Gepost door: ingrid | 15-07-08

De commentaren zijn gesloten.