25-10-08

GOEIE MORGEN...........

 

winteruur3%20(394%20x%20305)

 

GOEIE MORGEN, VANDAAG ZIJN WE ZOVER. ER WORDT OVERGESCHAKELD NAAR HET WINTERUUR. WE DRAAIEN DE KLOK EEN UUR ACHTERUIT (3 wordt 2)  DUS....EEN UURTJE LANGER SLAPEN!!!! HOE PAKKEN JULLIE DAT AAN???IK BEN NU OOK GEEN GOEIE SLAAPSTER, EN EEN UUR LANGER......DEZE NACHT WAS IK OP OM 4U. HEB VERSE KOFFIE GEMAAKT EN.....EEN SIGARETJE GEROOKT. DAN KICHA WEER BINNEN GELATEN EN TERUG WAT NAAR BED.OM 6U3O BEN IK TERUG OPGESTAAN EN ZO WIN IK WAT TIJD IN. IK WENS JULLIE NOG ALLEMAAL EEN FIJNE ZATERDAG EN PRETTIG W.E.

LIEVE GRTJS.  beer%20handenklappendANNY

08:34 Gepost door annygilbert | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Hey Dit betekent dus een uurtje langer slapen. Ik wens jullie nog een fijn weekend.

Gepost door: martin | 25-10-08

Goede morgen wel je vraagt hoe ik dat aanpak he:

wel inplaats van om 5 uur uit mijn bed zal ik er nu om 4 uur uit zijn, dus geen pretje :-(

Prettige zaterdag
Etje

Gepost door: Etje | 25-10-08

weekend hoi kanjers ik kom jullie een fijn weekend wensen,moeten jullie nog aan het werk van het weekend...??? groetjes van arie.

Gepost door: arie | 25-10-08

Hallo Anny & Gilbert Ja we mogen vanavond een uurtje langer slapen,maar morgenavond zal het dan ook spijtig genoeg sneller donker zijn.
Nog een fijn weekend verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 25-10-08

Dag Anny Langer slapen ... een probleem voor mij, ik ben alsoluut geen slaper. Spijtig dat we dan weer vroeger in de donker zitten hé.
Geniet van de zondag als het even kan! Groetjes en tot blogs.

Gepost door: Chris | 25-10-08

*** Jij bent ook een vroege vogel,haha..Ik soms ook ..

Heel fijn weekend en slaap ze hé...
Groetjes

Gepost door: Illness | 25-10-08

Goede namiddag Anny en Gilbert Als me dat geen aangename verrassing is. Maar natuurlijk kennen we Gilbert. Verdorie ... en ik ben ook ex-Ieperling en was in mijn jeugd lid van Ieper Willem Tell samen met mijn papa Jerome.
Toen was de maatschappij gelegen aan het hof van Stragier en woonde Gilbert ook niet zover van ons af.
Niet te doen !!!!!!!!! Dat we ons op deze manier ontmoeten.
Ik heb er vlug Geert bijgeroepen om te kijken.
Nu weten we jullie wonen en kan je rekenen op een regelmatig bezoekje. De groetjes van ons beiden uit Tiegem en tot binnenkort nog eens. Ook liefs voor een fijn en deugddoend weekend.

Gepost door: Martine | 25-10-08

dag lieve vrienden ik ga morgenvroeg dat extra uurtje gebruiken om te strijken Annuy, zo is dat ook weer gebeurd. Ons Laurake wordt inderdaad volgende maand al 1 jaar, de tijd gaat snel vind ik. Wij mogen onze twee handjes kussen dat we haar nog hebben want ons meisje was amper 2 weken toen ze een virus had opgelopen, zij heeft toen een week op intensive care gelegen en haar leven hing aan een zijden draadje. Maar ondertussen is zij opgegroeid tot een goedlachs lief spookje dat wij doodgraag zien evenals haar zusje. Wij hopen dat we nog heel lang plezier aan hun mogen beleven. Veel liefs en nog een fijne zaterdag, Patty

Gepost door: patty en freddy | 25-10-08

Annie & Gilbert Ik kom jullie ook een heel goed weekend wensen,ik heb liever het zomer uur voor die mooie lange avonden.Maar een uurtje langer slapen is zalig voor mij, ik ben helemaal geen vroege vogel.Mijn wekker staat kwart voor acht en ik heb dan nog problemen om op te staan, zou me nogeens durven draaien , maar dan is het direkt te laat .
Groetjes

Gepost door: Jeske | 25-10-08

Anny, Inderdaad we mogen vanavond een uurtje langer slapen,maar morgenavond zal het dan ook sneller donker zijn.
Nog een fijn weekend verder.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 25-10-08

Hoi Anny, Voor mij zal t waarschijnlijk geen probleem zijn als we een uurke langer kunnen slapen, want t zal vandaag nie zo vroeg zijn eer ik mijn bedje zie, denk ik. Vanavond hebben we feest van de 50-jarigen en er zal serieus wat bijgebabbeld moeten worden! :-)
Geniet nog van je weekend!

Gepost door: Ri@ | 25-10-08

hallo anny ja eindelijk mijn uurtje terug dat werd tijd!!! ik zit nu ook op punt.nl als je op mijn blog kijkt zie een link ops daar schrijf ik over wat het met mij doet zorgen voor mijn man als je eens wat tijd hebt wil je dan eens gaan kijken ik weet niet of alles werkt daar.........liefs boomer

Gepost door: boomer | 25-10-08

maar anny dat is allemaal al geprobeerd en het lukt niet, men wil mijn man opnemen op een gesloten afdeling maar anny het is niet gek!!! maar ziek ik kan dat niet hoor, er komt één keer per dat wijkverpleging de rest doe ik zelf, maar ben even een beetje op en erg eenzaam.
mijn dochters wonen zelfstandig en kunnen niet veel doen, ik moet het maar gewoon zien te klaren met schrijven werken en adem halen..........liefs van boomer

Gepost door: boomer | 25-10-08

dag lieve vrienden dat uurtje langer slapen heeft bij mij weer niets uitgehaald, van zes uur lag ik al wakker, nog even gedraaid en gekeerd in bed maar dan toch maar opgestaan. Ik hoop dat jullie langer hebben kunnen genieten. Veel liefs, Patty

Gepost door: patty en freddy | 26-10-08

De commentaren zijn gesloten.