05-08-09

WEER VEEL TE WARM....PFFFFFFFF

VANDAAG BEN IK MET DE VROEGE, WANT DE POETSVROUW KOMT OM MIJ TE HELPEN....

             POETSVROUW

WANT TEGEN DE MIDDAG ZOU HET WEER HEEL WARM KUNNEN ZIJN, EN IK ZOU GRAAG GEDAAN HEBBEN....DAN ZOU IK KUNNEN GENIETEN  ZOALS DA VIERVOETERKE HIER..IS HET TAIBO?? IS HET CHES OF LAIKA???? IK ZOU HET NIE KUNNEN ZEGGEN, MAAR EEN DING WEET IK WEL DAT DIE HEEL VEEL PLEZIER MOET HEBBEN....

               TAIBOKE

MISSCHIEN EEN IDEE VOOR HET VROUWTJE VAN CHES EN LAIKA, DIE HEBBEN AL VEEL, MAAR K'HEB ZE NOG NIE GEZIEN MET NE BRILLEKE AAN!!!           

GRTJS. VAN ANNY

06:15 Gepost door annygilbert | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Ja lap Annyke ge brengt ze hier weer op rare gedachten hé ! Straks komt ze met zo' geval voor ons ook nog af, hmmm nee nee daar moeten we aan ontsnappen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 05-08-09

dag lieve vriendin ik moet nog ergens een fotoke hebben van onze Taibo met een brilleke op, maar zal wel flink moeten zoeken hoor. Zls ik het vind zet ik het op ons blogje. Ik ben je gisteren nog vergeten te vertellen dat met ons Taiboke alles in orde is hoor alleen ligt hij nu te puffen als de warmte er door komt. Laurake ligt nu braaf te slapen en Celientje is naar een tekenfilm aan het kijken. Zodra ik hier gedaan heb ga ik met haar een hals- en armbandje van pareltjes maken.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 05-08-09

Anny en Gilbert, Ja hoor... het zal weer puffen zijn vandaag.
Ergens lekker aan een zwembad liggen dat zou de oplossing zijn.
Wens je nog een fijne woensdag.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 05-08-09

hey Anny dat is wel een mooie foto dat hondje met de bril op.moest je kunnen Anny,lig dan maar aan een zwembad hoor,lekker fris met zulke warme temperaturen.fijne woensdag dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 05-08-09

hey anny,
zo'n brilletje zou ik ook nog moeten hebben voor mijn hond, die nijpt haar oogjes altijd heel erg dicht in het zonnetje. geniet maar van het mooie weer
groetjes

Gepost door: kelly | 05-08-09

hey anny,
zo'n brilletje zou ik ook nog moeten hebben voor mijn hond, die nijpt haar oogjes altijd heel erg dicht in het zonnetje. geniet maar van het mooie weer
groetjes

Gepost door: kelly | 05-08-09

Het wordt idd weer warm maar ja, tis zomer voor iets hé..Straks weer klagen dat het te koud is ?? Haha

Fijne en warme woensdag

Gepost door: pcuser1961 | 05-08-09

Anita Je heeft geluk dat uwe kuis al gedaan is , hier moeten we er nog aan beginnen ,maar vandaag niet meer hé, het is te warm. Vandaag voel ik me weer wat beter, ik ga het trachten zo te houden.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 05-08-09

Anny.. Ik weet best wel dat je goed bedoeld maar het is niet zo dat enkel en alleen positief denken helpt..Ik ben bezig met een risicovol experiment..Dit is niet iets dat vanzelf zomaar betert door gewoon positief te denken..Dit is ernstiger dan je denkt..Echt een kwestie van leven of dood hoor want als de lever afstoot heb ik een levensgroot probleem..

Stof om over na te denken misschien ..?? Maar ik weet echt wel dat je goed bedoeld hoor..

Nog een heel fijne woensdagavond

Gepost door: pcuser1961 | 05-08-09

Hey Anny.. Ik ben helemaal niet boos hoor.Begrijp me nu ook niet verkeerd..Het is allemaal heel goed bedoeld..Ik weet ook dat je moeilijk kan zeggen " geef maar op" hé,haha..Maar mijn problemen zijn niet op te lossen door positief denken of eventjes te rusten..Daar gaat het me gewoon om..

Laatste reactie voor vandaag,hahaha..
Groetjes
Ps : ik kom hier ook graag iedere dag lezen..

Gepost door: pcuser1961 | 05-08-09

Hoi Anny, Ik heb mijne kuis zelf moeten doen en t was hier wel zo'n 30°C, denk ik! Hier geen buien vandaag, alleen maar bloedheet :-(
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 05-08-09

Hoi Anny,

ik ben vanmorgen om half 7 opgestaan om mijne poets te doen, want anders is het me té warm. Ik moet ook oppassen met mijn arm, die is wat opgezwollen aan de binnenkant van de warmte, moet nu extra naar de kinesiste voor lymfedrainage. Doet ook behoorlijk pijn, Maar ik klaag niet, heb graag warm weer.
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 05-08-09

Dag Anny Een poetsvrouw hebben is toch handig hé! Ik heb er ook ene maar dat is een verplichting vanwege mijn rug. Hoe gaat het met jou Anny?
Wij hebben een schitterende vakantie gehad en zijn zelfs 5 dagen langer gebleven dan normaal.
Nu alles wat aan kant is, kan ik weer een paar van mijn lievelingsblogjes bezoeken.
Nog een hele fijne avond gewenst en tot gauw!
Liefs

Gepost door: Veerle | 05-08-09

De commentaren zijn gesloten.