31-08-09

..LAATSTE DAG VAN AUGUSTUS...

 

 

        KOFFIEDIK

 

VANDAAG IS HET EEN NIEUWE WEEK, EN WAT VOOR EEN!!! VOOR WIE NOG EEN DAGJE VRIJ HEEFT, GENIET ER EXTRA VAN, WANT MORGEN ZIJN WE 1SEPTEMBER.GEDAAN HET WARME WEER, MAAR ER KUNNEN NOG WEL SCHONE DAGEN KOMEN....

LIEVE MAANDAG GRTJS. ANNY

06:15 Gepost door annygilbert | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

De vakantie is weer al eens voorbij,
en de dagen beginnen ook korter te worden dus geniet nog van elke mooie dag.

Gepost door: Etje | 31-08-09

Goie morgen Anny Ja, de dagen beginnen te korten...het wordt frisser en de zomer loopt op zijn eind.
Maar daar gaan we niet voor treuren...elk seizoen heeft zijn mooie kanten.
Hier is het zonnetje al aan het schijnen dus genieten we van elke extra mooie dag die we erbij krijgen.
Fijne maandag Anny!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 31-08-09

Hoi Anny,

ik ga ze missen maar echt verdrietig ben ik niet hoor, ik gun haar haar vakantie, ze zal er zoveel deugd aan hebben. De laatste dag voor de kinderen voordat de school begint, gelukkig is het een mooie warme dag, geniet ervan, ik ga nu werken, tot straks
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 31-08-09

Hoi Anny, vandaag ziet t er hier nog heel zonnig uit. Ik ga nog wat in de tuin werken, nog wat genieten van de laatste zonnestralen :-)
In de zon gaan liggen doe ik nooit, maar bezig zijn wel, als de zon niet te straf is tenminste!
Geniet ook nog wat, hé ...

Gepost door: Ri@ | 31-08-09

Anny &Gilbert Ja Hij is weer voorbij die mooie zomer , er is daar een liedje van hé maar we mogen niet klagen we hebben mooie zonnige dagen gehad, en deze namiddag is het hier jaarmarkt en met zo een weer wordt het hier koppen lopen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 31-08-09

goeie morgen Anny en Gilbert ja morgen is het weer voorbij de vakantie, vele ouders zullen weer blij zijn dat de school herbegint :-)
is de zomer voorbij ook?, da's jammer die mocht nog wat langer duren :-)
fijne maandag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 31-08-09

Vandaag lijkt het nog een mooie dag te worden maar ja, de herfst loert om de hoek hé..

Fijne maandag

Gepost door: pcuser1961 | 31-08-09

hier ook weer werken!!
een fijne week

Gepost door: ingrid | 31-08-09

Anny en Gilbert, Jaja morgen moeten ze weer naar school,de mooie vakantie is weer voorbij.
Vandaag nog enkele klusjes doen en dan nog even genieten van het mooie weer.

De groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 31-08-09

dag Annyke je fotoke staat op ons blogje hoor, bedankt om het nogmaals door te sturen. Ik ga nu op je vraagjes één per één antwoorden, want het waren er heel wat hé vandaag.
1. ik ben inderdaad heel trots op mijn mama, zij is nog een heel kranige vrouw, in oktober wordt ze 78 en die uitstraling heb ik van haar (hihihi). Maar neen, ze wilt geen hondje meer in huis halen. Nadat hun poedeltje gestorven is wou ze geen hondje meer omdat ze schrik heeft dat ze het diertje niet overleeft. Dus in feite heb ik ook nog een slimme mama hé Annyke
2. morgen geef ik ons Laurake een dikke zoen van jou, maar ons filouke haar haartjes zijn niet kortgeknipt hoor, zij is gewoon nog niet naar de kapper geweest sinds haar geboorte, zo traag groeien haar haartjes.
3. onze Freddy is inderdaad jarig in september, maar nu weet ik begot nog niet wanneer jij jarig bent, ik veronderstel vroeger dan Freddy en gok op 18 september. Wel laten weten of ik het juist heb hé.
4. wij weten ook niet hoe Celientje morgen gaat reageren. Haar ouders gaan haar voor de eerste 2 dagen naar school doen. Maar Freddy zal wel proberen om aan de schoolpoort te staan om een fotoke te maken. Tot vrijdag was ze nog altijd blij om naar school te gaan, maar toen ik haar vanmorgen vroeg of ze met de kindjes ging spelen zei ze resoluut "neen". Dus het zal afwachten worden hé Annyke maar ik hou je zeker op de hoogte en ook aan haar geef ik een dikke knuffel van jou.
Veel liefs,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 31-08-09

hallo anny ik mag toch hopen dat er nog mooi komt 14 september heb ik vakantie,bedankt voor dat mooie hartje met jullie erin.het weekend was erg gezellig jammer dat onze kleinzoon zich op de laatste dag zo veel pijn heeft gedaan.....liefs bo

Gepost door: boomer | 31-08-09

Vandaag weer eerste schooldag.Gedaan met de rust hier aan de bushalte,haha

Fijne dinsdag

Gepost door: pcuser1961 | 01-09-09

De commentaren zijn gesloten.