17-12-09

helpende handen.....

voila se, weer een namiddagje van handenarbeid gedaan. In het  R.V.T. "WIELTJESSGRACHT" werd weer verder gewerkt aan het maken van kaartjes......De prentjes worden zorgvuldig uitgeknipt, zoals we vroeger ook op school deden.....den ergo zorgt dan voor de afwerking ervan........

             Herschaalde kopie van kaartjes knippen

Hier worden de kaartjes gehaal afgewerkt door Jessica, van de ergo.....en eerlijk gezegd het mag wel gezien worden he....

           Herschaalde kopie van afwerking

hier hebben we dan ons sofieke van den ergo, die bloemstukjes  maakt.......je kunt zelfs zien hoe die in haar werk opgaat he!!!!!!!

         Herschaalde kopie van sierstukjes

dat zijn er dan die geheel afgewerkt zijn, en die dienen om op de kerstmarkt verkocht te worden ten voordele van de bewoners....

        Herschaalde kopie van maken van

en die wilt helpen , is altijd welkom......

nog een  knipoog van de poes en van mij een groet...

       

       POES KERSTanny

06:16 Gepost door annygilbert | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Mag héél zeker... gezien worden! Mooi gedaan hoor! En het gedichtje hieronder is ook erg leuk...waarom deed jij eigenlijk niet mee met de Sintrijmpjes?? hahahaaa!
Fijne dag Anny!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 17-12-09

Die mogen gezien worden hoor ze zijn prachtig

Gepost door: Etje | 17-12-09

Hallo Anny Dit zijn werkelijk prachtstukjes hoor Anny. Ze mogen heel zeker gezien worden, zelfs bij de artikelen die ze in de winkel verkopen. Pareltjes zijn het.
Ik ga je straks nog een mailtje sturen met meer uitleg over mijn toestand en wees gerust ... ik blijf kontakt houden met jullie. Da's zeker datte.
Met liefs voor jullie beiden.

Gepost door: M@rtientje | 17-12-09

hallo Anny en Gilbert knappe werkjes die ze maken, ze mogen fier zijn op hun werk !
fijne donderdag
groetjes vanuit een ondergesneeuwd Lokeren

Gepost door: Borriquito | 17-12-09

Wauw dat is echt wel knap wat ze maken hé ! Vooral dat onderste plaatje vind ik mooi. Doeme toch nu zijn we de verkeerde dag naar Ieper gekomen zo te zien :-(

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 17-12-09

mooi gedaan en het is hier in brussel ondertussen ook al goed aan het sneeuwen, ik hoop dat het vlug overgaat

Gepost door: kelly | 17-12-09

Goede avond Anny wauw Anny,die kerstkaartjes zijn gewoon prachtig,en die bloemstukjes,ze kennen er iets van,ik zou dat niet kunnen,jullie gaan er veel verkopen,geloof me maar
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 17-12-09

hallo Anny Hallo lieve Anny ,bedankt voor je bezoekje aan mijn blogje,ik heb je reactie op mijn blog geplaatst bij de tekst over de daklozen.Je hebt hier ook een mooi blogje met mooie gedichtjes ,nog een goede nacht he'en tot ziens,liefs,Paolo.

Gepost door: Paolo | 18-12-09

dag Annyke dit zijn echt prachtstukjes maar er kruipt inderdaad veel tijd en geduld in.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 18-12-09

Hallo Annie en Gilbert Zomaar es langsgekomen om jullie een fijne start te wensen van de spiksplinternieuwe week. Als je zoals ik nu de weg niet op moet kan er genoten worden van de enorm mooie natuur. Het zicht op de bossen en de Kluisberg is prachtig. Dit kan ik hier nu vanuit de warmte en vanachter de ramen in de living gade slaan. Een prachtig wintertafereel.
Groetjes van bij ons !!!!!!!!!! XXX

Gepost door: M@rtientje | 21-12-09

Alles oké met jullie Sinds enkele dagen hier wat stilletjes zie ik. Toch niet ziek hé ??????????
Met liefs !

Gepost door: M@rtientje | 23-12-09

Hallo Annie Op de vergadering hoorde Geert van Gilbert dat je ziek bent. Langs deze weg kom ik je van harte beterschap wensen.
Verzorg je goed, ik blijf aan je denken !
Met liefs !

Gepost door: M@rtientje | 04-01-10

Hoikes Bedankt voor je bezoekje Anny. Fijn te horen dat het toch ietske beter met je gaat, maar toch blijven verzorgen hoor en als het kan misschien toch maar best binnen blijven met het gure weer van dit weekend. Antwoord op je vraagje of ik mijn blog mis ... natuurlijk datte ... maar de behandelingen in de kliniek nemen momenteel erg veel van mijn vrije tijd in en benevens alle andere bezigheden moet ik inderdaad de platte rust nog heel goed blijven in het oog houden. Daarbij krijg ik bij het rechtopzitten nogal snel pijn.
Dus was de keuze snel gemaakt nietwaar. Maar ge ziet, ik vergeet jullie niet. Af en toe zo es een halfuurtje en dus daarbij de nodige tijd om hier es langs te komen. Een fijn weekend en ... goed induffelen moest ge toch de deur uit gaan.
Met heel veel liefs !

Gepost door: M@rtientje | 09-01-10

De commentaren zijn gesloten.