21-04-10

EEN KNIPOOG....

 

          katten

Gisteren heb ik nie veel uitgespookt, maar heb wel een bezoekje gebracht aan een vrouwtje  die 94 jaar is geworden. Ik weet dat da mensje graag een ijsje eet (cornet) en dat heb ik haar dan ook gegeven. Je zou het moeten zien, hoe da mens daar van geniet, je zou er het water in de mond van krijgen.....en ze ziet me zo graag komen. Als ik vertrek zegt ze dan altijd" wanneer kom je weer annytje".....maar k'heb weer een menske gelukkig gemaakt he en dat is het voornaamste.....Als ik da vertel als ik thuis kom zegt mijn man altijd" wie zal dat voor ons doen later???? Gilbert is daar meer mee bezig of ik...

Ik wens aan iedereen een fijne woensdag toe.

lliefs van anny

01:30 Gepost door annygilbert | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Ook voor jou een fijne woensdag Anny!
Ik ben er weer vroeg bij vandaag. Slapen is goed gelukt tot half 4 ;-)
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 21-04-10

dag Annyke eerst en vooral nog eens hartelijk bedankt voor de lieve woordjes voor ons Celientje. Jij hebt inderdaad weer iemand gelukkig gemaakt en dit met een gewoon ijsje. Mochten alle mensen maar zo snel gelukkig zijn dan zou alles er veel rooskleuriger uit zien. In feite moet ik Gilbert wel een beetje gelijk geven hoor, jullie doen zoveel voor andere mensen maar de vraag is inderdaad : "wie zal dit ooit voor mij doen"
Vanmiddag ga ik gewoon van de kleintjes genieten, maar hoe dat laat ik je morgen nog wel weten want dat hangt een beetje van het weer af.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 21-04-10

Feitelijk kan ik Gilbert geen ongelijk geven hoor, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet verder mag doen

Gepost door: Etje | 21-04-10

klein gebaar is soms genoeg voor iemand
gelukkig de maken

Gepost door: frank | 21-04-10

Jij niet veel doen op een dag???
Help, de wereld vergaat!
*wink, big smile*
Wat heb jij toch een hart van koekenbrood mijn lieve Anny, moest je niet bestaan, ze zouden je moeten uitvinden!
Maak er een fijn dagje van, JIJ verdient dat!

Gepost door: gerdaYD | 21-04-10

Ja, ik weet het !!
wie zal het voor ons doen?
Kan je ventje wel begrijpen!Dieje van mj zit daar ook aan te denken!
Ach, we zien dan wel!
Mijne strijk is gedaan! oef!
Veel strijkgenot en nog een fijne woensdag!

Gepost door: annemarieke! | 21-04-10

jij hebt toch wel een goed hart, hé.. ja, ik vraag me dat soms ook af of er later voor ons ook iemands zal zijn die ons in de watten legt.. ps: awel, die sjaal is nu ne keer voor mijn eigen, zie..

Gepost door: Annick en Chris | 21-04-10

Ik denk... dat er in jullie omgeving genoeg lieve jonge mensen zijn, die dat later van harte voor jullie willen doen! Wie goed doet goed ontmoet luidt het spreekwoord..en daar ga ik van uit!
Btw...denk niet dat ik de uitslag van m'n bloeddrukonderzoek meteen al krijg hoor...dat zal wel naar m'n huisarts gaan en dan moet ik daar weer op audiëntie hè! :-) Maar vanmiddag om 3 uur mag het ding er pas weer af.
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 21-04-10

hey Annyke jij bent echt een vrouw met een gouden hart,een vrouwtje gelukkig maken met een ijsje.Gilbert heeft wel gelijk als hij zegt,wie gaat er voor ons zorgen als wij het niet meer aankunnen,gaan de jongeren het doen?
een fijne woensdag lieve meid

Gepost door: dolfijntje | 21-04-10

ik begrijp Gilbert toch een beetje..

met een knipoog wens ik je een prettige dag !

Gepost door: willy | 21-04-10

kan je echt van genieten he
vandaag was er eentje van mijn mensen echt ziek
ik wist ni wa ik nog zou doen om haar te helepen
kon ik, dan maar meer doen he

Gepost door: ingrid | 21-04-10

Het zijn toch juist DIE kleine dingen die een mens een GROOT geluk geven.....

Gepost door: ank | 21-04-10

Later zullen we wel zien, hé! We leven nu.
Je hebt weer een mens gelukkig gemaakt, Anny ... vroeg of laat zal je daar wel voor beloond worden ;-)
Alhoewel, een mens doet dat niet met de bedoeling er iets voor te krijgen. Je hebt er waarschijnlijk al genoeg aan, als je die oudjes ziet genieten!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 21-04-10

Hoi Annyke Bedankt voor je bezoekjes van de laatste dagen. Sorry hoor, maar het is zo een beetje onverwacht een hele drukke tijd voor me geworden. Door een tweetal zieken op het werk zijn onze uurroosters danig dooreengehaald. Er komen zelfs enkele uurtjes extra aan te pas. Niet dat ik daar tegenop zie hoor, maar met de rugschool erbovenop en de zorg voor twee kleinkinderen het voorbije weekend is er echt geen tijd voor bloggen geweest. En ik moet daarbij nog het huishouden klaren ook nietwaar. Het einde is zeker nog niet in zicht. Ik vernam vandaag dat er na deze nog een dergelijke week op komst is.
Daar we ook aanstaand weekend veel uithuizig zijn wou ik absoluut nu een paar minuutjes hier bij jou op bezoek komen om bij te lezen en een lieve groet achter te laten voor jou en Gilbert. Sorry hoor voor deze keer zal het niet lukken om naar Ieper te komen boogschieten. Maar er komt nog een ganse zomer en het zal zeker nog wel lukken. Trouwens het is best mogelijk dat Ingooigem zal vertegenwoordigd zijn door andere vrienden schutters.
Hou je goed Anny ! Knuffels.

Gepost door: Martine | 21-04-10

De commentaren zijn gesloten.