19-05-10

Weeral woensdag!!!!!!

 

Gisteren hebben wij een toerke gedaan langs de kust..Aan het strand was het nie te warm en ook nie teveel volk....Toch hebben we een wandeling gemaakt, maar ik verkoos om terug te keren.We zijn langs veurne  rondgereden en hebben daar gestopt om er ene te drinken........aan een voorbijganger vroeg ik beleefd of hij een foto van ons wou nemen.......en heel vriendelijk heeft die man dat gedaan.......tof he zo'n mensen .......         

          Herschaalde kopie van gilbert en anny          

Op de markt in Veurne zagen we een plaatsje  en daar maar op ons gemakse iets gedronken.....Maar!!!!! ik had pech, had niet gezien dat we op da terras nie mochten roken, en daar zaten we dan.....Ik heb dan wat op mijn tanden zitten bijten, en voor we weggingen, moest ik  toch eerst nog een desserke hebben hoor (mijn sigaretje) haha.....Zie ze daar ne keer zitten op da muurke met haar pffffferke in hare hand......maar achter mijn koffie smaakte dat zoooooo lekker.

Herschaalde kopie van anny

 

 

Het was een kalme en rustige namiddag voor mij, meer moet ik nie hebben..........

Iedereen een fijne midweek gewenst..........

ANNY

 

 

00:15 Gepost door annygilbert | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

groot gelijk dat ge naar het zeeke bent geweest en dat ge een terraske gedaan hebt!
Ik heb 5 jaar niet gerookt dag op dag en terug begonnen is dat niet om rond mijn oren te krijgen? Kan wel stoppen ze-ne maar soms is het o zo moeilijk en zeker als ge zorgen hebt dan is een sigaret precies de oplossing maar dat is maar een gedacht! spijtig! maar ga toch proberen terug voorgoed te stoppen!
En als ik eerlijk mag zijn veel verschil heb ik niet gevoeld aan mijn gezondheid en anderen zullen het wel voelen!! Och ja!!!!
Wens je een fijne midweek!

Gepost door: annemarieke! | 19-05-10

dag Annyke gelukkig mag ik in mijn tuin nog roken, wie weet verbieden ze ons dat binnenkort ook nog. Ik heb gisteren nen dikken dank u naar jou toegeroepen voor het zonnetje dat je naar ons gestuurd hebt. Ik heb zelfs mijn boontjes en patatjes in het zonnetje gekuist om er zoveel mogelijk van te kunnen genieten.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 19-05-10

Mag je buiten op een terras ook al niet meer roken??? Wat een gezeik (vergeef me het woord lieve Anny) ik ben al die betutteling meer dan beu. Voor mij geldt vrijheid blijheid, en zolang je weet waar jouw grenzen liggen en die van een ander beginnen, is er toch geen vuiltje aan de lucht? Hoe kan je nu iemand storen in open lucht?
Nou, waar jij je sigaretje rook doet er niet toe, als je er maar van geniet, net zoals je van dit uitje genoot...
Maak er een fijne midweekdag van meid!

Gepost door: gerdaYD | 19-05-10

domme mensen hoor die jacht op rokers ik rook niet maar heb er geen probleem mee
maak er een mooie dag van

Gepost door: maxhetsloeberke. | 19-05-10

Goedemorgen Anny Een fijne woensdag,lekker het zonnetje erbij,peukie en een bakkie koffie wat wil je nog meer......

Gr.Martin

Gepost door: Martin | 19-05-10

Hallo Anny en Gilbert Eerst en vooral : bedankt voor de vele bezoekjes tijdens onze afwezigheid. We zijn terug thuis en straks gaan we ons Kelly ophalen, we zijn terug op de blogs. De eerste dagen zal het nog wat te druk zijn om op bezoek te gaan bij de vele blogvrienden.
Ik lees dat alles goed met jullie gaat, geniet ervan want de zomer is kort.
Groetjes en een fijne woensdag nog.

Gepost door: Chris | 19-05-10

Het moet toch niet gekker worden.... mag je buiten op een terras ook al niet meer roken?? Wat een flauwekul toch allemaal! Ik heb nog nooit gerookt, maar heb er ook nooit last van gehad van anderen hoor. Ben alleen wel blij dat er binnen in restaurants niet meer gerookt wordt...want als ik eet vind ik het niet zo lekker. Maar voor de rest...ieder moet maar doen wat ie niet laten kan. En buiten..??? pffff de uitlaatgassen van de auto's is veel erger dan die sigaretjes hoor!
Groetjessssss!

Gepost door: mizzD | 19-05-10

Goedemiddag Hallo Anny & Gilbert , ik kom je een fijne & zonnige woensdag wensen!
Groot gelijk dat je naar de zee bent geweest.Gewoonlijk is het daar altijd ietjes frisser.Dan een terrasje gedaan in Veure. Dat gaat al ver dat je op terras al niet meer mag roken.
Ik zelf ben al 10 jaar gestopt met roken.
Maar vindt dat iedereen die een sigarettje wil opsteken buiten ,de vrijheid daar voor moet hebben.
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 19-05-10

Ik ben dezelfde mening toegedaan als mizzd..ben zelf geen roker maar heb er ook geen last van als anderen het wel doen..en als je op een terras al niet meer moogt roken vind ik al heel ver gezocht..waar zijn de mensen toch mee bezig...groetjes

Gepost door: Yolanda | 19-05-10

Dag Anny Hier ben ik nog eens!
Ik heb het een beetje moeilijk gehad de voorbije dagen. Daarbij ook nog heel druk op het werk waardoor het bloggen en dan vooral het bezoeken van blogjes erbij inschoot. Het ziet er de volgende dagen nog druk uit maar ik wou je toch even komen geruststellen ;-) Bedankt voor je bezorgdheid! X

Gepost door: Elle | 19-05-10

Eigenlijk gaat het toch wel ver met die rokers-wetgeving. Ikzelf ben een niet-roker, maar vind dat ze te streng aan het worden zijn ...

Gelukkig heb je nadien je 'dessertje' kunnen nemen !
xXx

Gepost door: Mamapippa | 19-05-10

Super om te lezen dat jullie zo'n toffe dag hadden. Maar niet meer roken op een terras ? Dat vind ik er serieus over

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 19-05-10

hey Annyke dat is nu wel overdreven dat je niet meer mag roken op het terras,wie heeft daar nu last van.de auto's vervuilen nog meer dan een simpel sigaretje.maar ik vind het wel super dat je een leuke dag hebt beleefd giteren
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 19-05-10

dat is nu ne keer ne knappe foto van jullie zie..

Gepost door: Annick en Chris | 19-05-10

De commentaren zijn gesloten.