03-07-10

BANGELIJK.....

 

Wat een weer, eerst 35°, en dan een hevig onweer losgebarsten.....Gekraak en gebuis, gietende regen....Ik denk dat we alles gehad hebben gisteren.........En wie was er bang??? Nee toch !!!! Jaja annytje was heel bang, want het ventje was naar de schieting en k'heb hem gebeld om naar huis te komen;...jaja lach maar.....Als het onweert s'avonds of s'nachts ben ik bang.....Ik durf dat zeggen hoor.......Maar het voornaamste is dat we nu wel wat afkoeling zullen hebben, want met die hitte was het nie te doen he.........

Ik wens iedereen een fijne frisse zaterdag toe.

Mijn handen reiken jullie fris water aan.....

         Herschaalde kopie van waterhanden

 lieverdje

 

00:30 Gepost door annygilbert | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Oooo mijn lieve Anny, bang zijn voor het onweer, zeker als je lekker veilig binnen zit, is écht niet nodig. Maar ik begrijp het wel, van zo'n schrik geraak je maar moeilijk af... het moet iets zijn dat je in je kinderjaren op hebt gedaan, niks aan te doen.
Maar nu is het toch voorbij (hoop ik voor jou, zelf vind ik zo'n onweer héérlijk) en kan jij aan een lekker verkoelend weekend beginnen!
En bedankt schat voor je lieve reacties!

Gepost door: gerdaYD | 03-07-10

Goedemorgen Annyke Kom je een aangenaam,deugddoend weekend
wensen liefs van mij xxx

Gepost door: valerie | 03-07-10

Jullie plantjes hebben dus wel water gehad, ook al is het bang afwachten dat het onweer geen schade aanricht. 'k Moet er ook niet van hebben.
Hier is welgeteld 1 druppel gevallen denk ik. Fijn weekend voor je.

Gepost door: Stefanie | 03-07-10

Hoi Anny! Zag dat je gezellig elke dag eventjes langsgekomen was tijdens m'n vakantie...denk dat je de plantjes ook water gegeven hebt want die staan er zó fris bij! hahahahaaaa! Grapje hè, altijd leuk als je niet vergeten wordt, stel het zeer op prijs hoor!
Onweer? hier helaas nog niet...bloedbenauwd is het! Maar over onweer postte ik al eens...ben er echt als de dood zo bang voor! Geef dat ook rustig toe hoor...waarom niet? We zijn maar mensen hè en die mogen hun gebreken hebben...de één dit en de ander dat...als we dat van elkaar respecteren zijn we al een heel eind! :-)))
Fijn weekend meid!
Groetjessssss!

Gepost door: mizzD | 03-07-10

Ik ben ook bang van onweer Anny!
Maar bij ons is er gisteren geen drup gevallen.
Misschien vandaag?
Ik wens je een fijne zaterdag toe!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 03-07-10

Dag Annytje gelukkig wordt het vandaag niet zo warm als gisteren als we de berichten mogen geloven Annytje,Lilianeke die is ook heel bang bij onweer ,als het onweert s'nachts blijven we nooit in ons bed liggen,ik wens je nog een supergezellig weekend toe liefs,Lilian en Dréke.

Gepost door: paolo | 03-07-10

dag Anny een heel fijn weekend en 'tis nu al miderwarm hé,zeer verdraaglijk
groetjes

Gepost door: Watervrouwtje | 03-07-10

Ik ben er ook niet gerust in maar onze tuttebel denkt dat ze 't onweer kan weg blaffen hé pffff en ons vrouwtje ? Die lacht gewoon en zegt "niks van aantrekken jongen t' zijn de wolkskes maar die ruzie maken"

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 03-07-10

dag lieve vriendin hier is nog steeds geen druppel gevallen meisje en het is benauwend warm. Ik moet ook niet echt van onweer hebben maar ik denk dat dat bij veel mensen zo is. Het zonnetje is hier nu verdwenen en de warmte hangt echt binnen, misschien is het hier wel voor deze middag.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 03-07-10

hey Annyke hier heb ik nog niets gezien van onweer,maar wel al regen,ik zit hier nu al een hele namiddag buiten en dat is gewoon zalig,niet te warm,juist gepast,maar van onweer heb ik geen schrik,ik sta er nog naar te kijken naar die flitsen,heel mooi is dat om te zien.een heel fijn weekend wens ik je,met hoplijk niet te veel onweer voor jou meisje
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 03-07-10

jij onweer en bang .........maar anny toch
ikke ben daar niet bang voor hoor
ja en bezoekjes het komt minder en minder van
baasje zit io fc boek
madam voor poetsen is ziek
buurvrouw ziek baasje ook daar met hondje wandelen
ik ga er wat mee moeten doen he
fijne en leuke avond nog

Gepost door: maxhetsloeberke. | 03-07-10

De commentaren zijn gesloten.