13-12-10

hallo.....k'zijn hier were....

 

Zaterdag zijn we eens naar de " kerstmarkt" geweest...Er is wel nie veel te zien, maar we deden het voor patrick....Een beetje de kerstsfeer opsnuiven....Ook wat blijven kijken naar de ijspiste, dan zie je zo van alles en nog wat hé!!!!! Dan een fotoke genomen met de papa en eentje met anny (ikke)....Maar goed gelukt zijn die ook niet, maar ja....Neem een loep bij de hand en dan worden wij wel zichtbaar...hahaha

op de kerstmarkt.jpg

 Na een beetje gewandeld te hebben, zijn we een warme koffie gaan drinken, en een pannekoek geeten.....Dat is iets waar patrick altijd naar uit ziet als we weggaan...Dan zag ik nog deze staan....

de grote kerstman.jpg

 kerstmannen kom je nu overal tegen hé!!!!!  De parden met karren waren ook van de partij, maar hélaas heeft mijn ventje deze genomen!!!!!!!!! Zie je het?????

NEE???????

paard en koets.jpg

 Hebben jullie al een paard zien lopen zonder kop!!!!! hahahaha

 

 

 Nu met of zonder kop, het was ne keer geestig om de buitenlucht op te snuiven....

 Ik wens jullie allen een fijne start van de nieuwe week toe..........

 

 grtjs. van anny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

00:27 Gepost door annygilbert in ALGEMEEN | Permalink | Commentaren (15) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

Commentaren

Ik wens u graag een prachtige week toe...Geniet van alles wat je ook maar onderneemt.Met vele lieve groetjes en dikke knuffels ...LIEFS MIA:lol:

Gepost door: Mia | 13-12-10

Hoi Annyke,
als dat paard zijn weg maar vindt zonder kop hihihi.
Het weekend is weer veel te snel voorbij gegaan en straks mag ik weer naar mijn werk vertrekken, maar ik mag niet klagen hoor er zijn veel mensen die geen werk meer hebben en die zouden misschien maar al te graag op maandag vertrekken. Volgende week heb ik een weekje verlof en daar ga ik van profiteren om de kerstcadeautjes te kopen.
Dikke knuffel en tot morgen,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 13-12-10

Jullie hebben plezier gehad en dat is waar het allemaal om draaid he

Gepost door: Etje | 13-12-10

Beter een paard zonder kop dan een... tja wat? Ik zou het zo vlug niet kunnen bedenken mijn lieve Anny. Maar de kop van de week is er alvast af, en ik hoop dat jij een mooie weekend had. Voel je je nu al wat beter? Verzorg je goed hoor, ik wil niet dat je weerom ziek wordt!

Gepost door: gerdaYD | 13-12-10

En nu weer maandag! Heel mooie dag en liefs!!

Gepost door: danique | 13-12-10

Prettig hé die Kerstsfeer. Ik vind de winkel bij ons nu ook zo mooi en de specialiteiten beginnen binnen te komen. Heerlijke delicatessen in alle voedingsafdelingen. Je zou niet weten wat kiezen Anny. En elk jaar zien we ook nieuwe dingen op de markt. Voor wie zelf aan het kookfornuis staat tijdens de feestdagen is er echt keuze genoeg.
Ik verwacht deze week nog een gezellige drukte, maar vanaf volgende week wordt het keihard ertegenaan om te zorgen dat alle voorbereidingen voor de bestellingen op tijd in orde komen en dat de klanten kunnen tevreden zijn. Bij ons gaat het meestal om gourmet en fondueschotels, kaasbufetten, racletteschotels, visbufetten, visfondue en allerhande wild en gevogeltebereidingen. Dus heel wat werk in het vooruitzicht en hopen dat wij achteraf kunnen terugkijken op een volledig geslaagde eindejaarscampagne.
Eén groot nadeel, maar dat is dan enkel maar een beetje persoonlijk ... tijd voor blog heb ik dan echt niet. Maar dan heb ik een andere en vluggere oplossing om toch mijn bezoekers een warm hart toe te dragen. Dit is dus voor ietske later. Een fijne week !!!!!

Gepost door: Martine | 13-12-10

Hallo Anny en Gilbert,het is te hopen dat het paard zijn weg vind is niet zo makkelijk zonder kop(grapje)
Zo slecht zijn de foto's toch ook niet,we herkennen je toch.
Nog een fijne maandag en de groetjes.
René

Gepost door: René | 13-12-10

Anny een goeie maandag gewenst, ja die Kerstsfeer is plezant he, gezellig in huis.Ja je schrijft het goed hoor , Jeske is de mooiste. En ze is wel aan betere hand nu, en ik ben blij hoor, met wat ze heeft doorstaan.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 13-12-10

Hallo Annytje,
bij het begin van de nieuwe week komen we je een fijne vruchtbare week toewensen ,met veel liefs en een warme knuffel van Lilian en Paolo.

Gepost door: paolo | 13-12-10

Leuk dat jullie ervan genoten hebben.. en een origineel paard.. zonder kop dan nog wel..

Gepost door: Annick | 13-12-10

een kip zonder kop, kan nog een eindje lopen....

maar een paard ?

een grappig begin van de nieuwe week.

groeten !

Gepost door: willy | 13-12-10

Anny goede middag,

en zo kan de week weer nier stuk ! En pannekoeken gaan we hier seffens eten ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 13-12-10

Hey Annyke, blijkbaar een mooi weekend gehad. Bij ons waren er op de zaterdagmarkt vele misnoegde marktkramers want de normale marktplaatsen worden nu ingenomen door kerstbomen en die marktkramers moeten dan verhuizen. Moeilijk voor iedereen want de klanten vinden hen niet en zij verdienen natuurlijk minder. Niet iedereen blij dus.
Prettige week maar opgelet er komt terug sneeuw.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 13-12-10

hey Annyke,de kerstmarkten zijn nu overal in de gemeente's hé,het is wel leuk om er eens rond te snuffelen hé.een koffietje met een pannekoek kan er altijd wel in,het kan jullie maar gesmaakt hebben.een fijn begin van de nieuwe week

Gepost door: dolfijntje | 13-12-10

Hahaa...nou, het belangrijkste van het paard staat er toch op...z'n kont want daar moet de koetsier naar kijken hè! hahahahaha!En laat de paardenliefhebbers dit maar niet lezen hier..want een paard heeft...een hóófd hè Anny! oh oh oh hahahahahhaaa!
Best leuk hè een kerstmarkt? Ik ben er gek op en zag die van Lille afgelopen zaterdag! Prachtige stad vond ik het! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 13-12-10

De commentaren zijn gesloten.