16-12-10

gezweet...gepuf....maar toch nog....

 

Het was weer een dagje van doorwerken gisteren, maar tussenin hadden wij ook even de tijd voor een eigen pleziertje......nee nee da's ikke nie hoor.......

sonja vero.jpg

 De mensen zongen en klapten duchtig mee op de tonen van de muziek....

OKRA MENSEN.jpg

 En nu hier onze kleine (anny) was een nieuw dansje aan het uitproberen....Leuk maar lastig!!

kleine anny.jpg

Oooooh .........Waar is de gilbert....kijk ne keer naar de kleine!!!!

grote anny.jpg

Zo die dag is ook weer voorbij......Nu gaan we deze morgen  om 8u3O op controle voor gilbert z'n hand....Het valt goed mee en hij heeft geen pijn.....En hij kan weeral afwassen!!!! hahaha.......Maar .........er kondigt zich weer iets anders aan, we zullen het wel zo gaan horen...

lieve donderdaggrtjs. van anny

01:44 Gepost door annygilbert in VRIJWILLIGERSWERK | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Annyke,
veel gerust zal je niet hebben hé meid als je vanmorgen met Gilbert zijn hand alweer op controle moest. Dat hij weer de afwas kan doen is natuurlijk heel positief hihihi en ik hoop dat het geen slecht nieuws is dat zich aankondigt. Ik kan aan de foto niet zien welk dansje aan het uitproberen was maar je had blijkbaar wel plezier en dat telt hé.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 16-12-10

Oei, wat kondigt zich nu weer aan vandaag, mijn lieve Anny? Ik hoop zo voor jou géén nare dingen! Gelukkig is er dat lichtpuntje met Gilbert's hand, blij dat het zo goed verlopen is, die operatie!
Blij ook met je wel heel schitterende reportage van het ongetwijfeld heerlijk evenement. Jij kan beslist goéd dansen hé? Hihi.
Maar nu een beetje rustig aan doen inderdaad, want in het weekend doe jij weerom dat mooie, vermoeiende vrijwilligerswerk van je!

Gepost door: gerdaYD | 16-12-10

Hoi Anny,
éen komt nie alleen, zeggen we hier altijd.
Hopelijk valt t allemaal nog wat mee.

Nog een fijne donderdag!

Gepost door: Ri@ | 16-12-10

Hopelijk bedoel je met hetgeen dat zich aankondigt vandaag de spierpijn die je kreeg van dat dansje..? Het was het vast waard als ik zo naar die vrolijke gezichten allemaal kijk..! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 16-12-10

Hallo Anny & Gilbert,het waren weer allemaal lachende gezichten en dan Anny in al haar pracht op de dansvloer.
Hoop dat alles in orde is na de controle van Gilbert hand.
Fijne donderdag en de groetjes.
René

Gepost door: René | 16-12-10

Dag Annytje,
prachtige fotoreportage ,maar dat je je ventje de afwas al laat doen dat vind ik wel een beetje gemeen van jou,in feite zou Gilbert zeker 2 jaar geen afwas meer mogen doen,vrolijke groetjes met veel liefs en een warme knuffel van Lilian en Paolo.

Gepost door: paolo | 16-12-10

Hopelijk blijft alles goed gaan met de hand van je ventje Annyke,
groetjes

Gepost door: watervrouwtje | 16-12-10

iets anders...

je maakt me wel nieuwsgierig !

groeten

Gepost door: willy | 16-12-10

Annyke goede avond, je heb je weer geamuzeert he, dat moet kunnen. Maar ik ben lijk Willy nieuwsgierig voor morgen. Hier is het nu goed aan het sneeuwen, als het zo voort doe zal hij morgen dik liggen.
Groetjes en slaapwel.
Adriën

Gepost door: Adriën | 16-12-10

tussen de werken door mag er ook eens fun en plezier zijn hé Annyke en dat kan al eens met een dansje zijn,en welk dansje heb je geplaseerd.hopelijk gaat alles goed met de hand van Gilbert na de controle
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 16-12-10

Oh jeetje Anny...dat is wel héél wat anders dan ik dacht hè! Ai ai ai...op Driekoningen alweer onder het mes...niet zo'n leuk vooruitzicht...maar gelukkig ook weer een 'routineklusje'...voor de chirurg dan...voor je Gilbert natuurlijk niet hè!!! :-)
Lieve groetjessss!

Gepost door: mizzD | 16-12-10

De commentaren zijn gesloten.