19-12-10

schatten van katten.....

 

Gisteren zijn we begonnen aan de kerstmarkt, en zo waren m'n twee schattekes alleen thuis...Om 20u30 zijn we thuis gekomen, en die lagen alle twee zo rustig....de ene in de zetel de andere op tafel.....Maar dan begon het muziek, althans van kicha. Die weet als ik ben weggeweest , dat zij dan een cupje melk krijgt....Maar pas op het is nog nie gelijk welke melk.....Geef er maar eentje met room......zooooo lekker, geef een gewoon, draait hare poep en is ribedebi......drink het zelf maar op!!!!!!!  Graag had ik ze nog ne keer aan jullie voorgesteld met hun wensen...............

schatten van katten.jpg

 

 Zijn ze nie schattig!!!!!!!

 

 

 Een fijne zondag gewenst, en morgen komen dan de fotokes van de kerstmarkt.....

 

 lieve grtjs. van anny

 

 

02:41 Gepost door annygilbert in MIJN POEZEN.. | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Zien er echte schatten uit die poezen van je

Gepost door: Etje | 19-12-10

Ik denk wel dat de kerstmarkt goed verlopen is, en jij er samen met al die anderen van genoot, ondanks het ongetwijfeld vele werk dat het met zich meebracht lieve Anny. Dus: benieuwd naar die reportage!
En wat een heerlijke bewerking alweer, ook dààr heb jij duidelijk plezier in...
Vandaag lekker uitrusten hoop ik, verzorg jezelf en die twee lieve schatten van jou, extra goed!

Gepost door: gerdaYD | 19-12-10

Hoi Annyke,
ook ik kijk al uit naar de fotokes van de kerstmarkt hoor en ik hoop dat jullie er plezier aan beleefd hebben niettegenstaande je weer moest werken. De foto met de wensjes van je twee schatjes is heel geslaagd en ik kan Kicha geen ongelijk geven dat ze liever melk met room heeft als jij mocht kiezen zou je waarschijnlijk ook wel voor de room gaan hé. Wij hebben vannacht nog wat sneeuw bij gekregen maar niet zo veel als de vorige nacht. Vandaag en morgen wordt er nog meer verwacht ik denk wel dat we dit keer een witte kerst gaan krijgen.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 19-12-10

Hoi Anny en Gilbert,amai Kicha is nog al verwend moet nog room melk zijn.En hoe was het op de kerstmarkt?
Nog een fijne zondag en de groetjes.
René

Gepost door: René | 19-12-10

dag anny en papa,
we zijn eens komen kijken naar al de nieuwe foto's die op je blog staan.
Ook hier is het mooi gesneeuwd en hebben we de vogeltjes brood gegeven.

groetjes aan papa, anny, kicha en snoopy

Gepost door: patrick | 19-12-10

een fraai kaartje....

fijne zondagmiddag gewenst !

Gepost door: willy | 19-12-10

Jazeker Annyke,dat zien er schattige poesjes,en poesjes kunnen zooooo lief zijn hé
Zondagse groetjes

Gepost door: watervrouwtje | 19-12-10

Hey Anny,
Ik kom u nog een fijne zondag wensen

Gepost door: kelly | 19-12-10

Tuurlijk is niet alles goed...het zijn kátten hè hahahaha! Maar trouwens...Axel heeft ook zo zijn voorkeuren hoor! en als ie dan weleens wat in een winkel aangeboden krijgt en hij draait z'n kop weg...dan sta ik mooi voor paal he! hahahahaha!
Kijk al uit naar je foto's hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 19-12-10

Dag Annytje,
die poesjes van jou worden nogal verwend zeg,daar spreekt zuivere dierenliefde uit. De sneeuw ligt hier bij ons al 20 cm dik en alleen de hoofdwegen worden gestrooid.We wensen je nog een fijne zondagavond met veel liefs van Lilian en Paolo.

Gepost door: paolo | 19-12-10

Ik was reeds om 9u30 in Ieper gisteren Anny en eerlijk gezegd ... ik was niet zo gerust in mijn autootje op de autostrade. In de voormiddag ben ik boodschappen gaan doen voor mama en op de middag zijn we samen iets op de markt gaan eten. Daarna had mama nog een nieuwe lange broek nodig en die zijn we bij Gerrits gaan kopen. Ondertussen was het reeds 15u en daar ik kost wat kost niet in de donker naar huis wou rijden gezien de barslechte wegen, was er dus geen tijd meer voor de kerstmarkt. En gelukkig, pas een uurtje terug in Tiegem en de eerste sneeuwbuien kwamen terug over. Ondertussen heeft het hier nu al zoveel gesneeuwd en hopen wij dat we morgenochtend onze straat kunnen omhoog rijden.
Wij wonen op de bergflank van de Tiegemberg, zodoende. Ze zijn hier allesinds nog niet komen strooien. Spannend voor morgen dus !!!!

Ben met veel plezier deze blogronde aan het maken, maar toch is dit de laatste voor dit jaar. De eindejaarsdrukte voor mijn job in de beenhouwerij - traiteurafdeling bij mijn werkgever in Waregem en het eigenste familieleven laat mij niet de nodige vrije tijd om de volgende 3 weken bij jullie elk afzonderlijk op bezoek te komen. Ik ben genoodzaakt tot een andere oplossing maar dat merken jullie nog wel op mijn voorgeprogrammeerde blog en in de mailbox. Ik hoop echter op jullie begrip hiervoor. Alvast een fijne eindejaarstijd. Heel veel liefs ! Martine XXXX

Gepost door: Martine | 19-12-10

Ja een goede avond Anny, het weder was te slecht voor de kerstmarkt hoor.We hebben in de plaatst eens goed weest eten in de buurt. Het was erg glad op de baan, zeer glad.En het hou niet op met sneeuwen,het licht weer al 8 cm dik.Prettig voor de kinderen.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 19-12-10

beter een verwende kat dan een verwaarloosde kat dinneke "moet je ook maar de goede melk kopen hahahahaha knufs van bo

Gepost door: boomer | 19-12-10

en of ze schattig zijn, zo heel lief

Gepost door: merel | 19-12-10

Ze zijn zeker SCHATTIG, Anny :-)

Ik wens je nog een mooie avond toe en een prachtige aanloop naar Kerst.

Groetjes

Rudi

Gepost door: Rudi Van Damme | 19-12-10

De commentaren zijn gesloten.