10-01-11

MONDAY...MONDAY....

 

alweer maandag.gif

 

Wat zeg ik , de stress kan beginnen!!!!! T'is begonnen van gisteren.....Het was een droge mooie dag, maar wel frisjes buiten. Wat heeft annyke gedaan???  Eerst gekeken voor het eten, tegen de middag het bed opgemaakt want ik laat het graag verluchten, want het gebeurt dat er s'nachts een paar van die prrrrrrtjes wegvliegen hé!!!! hahahaha ....In de namiddag????? Nee nee nie gaan werken deze keer, ik heb een beetje gerust met m'n  ventje.........en dan de strijjkplank klaar gezet pffffffff Wassen doe ik graag zoals zovelen....t'is toch de machine die het doet. Maar het strijken!!!! Maar eens eraan begonnen doet men door, alleen moet ik soms een stop nemen voor de pijn in de rug, maar dan zijn we weer weg.Dan verse koffie gemaakt want nu ben ik wel tijdelijk mijne hulp kwijt hé en moet alles zelf doen. Maar het lukt wel hoor, ik ben een harde tante en we gaan door...........................

 

 

Ik wens allen die passeren een héél fijne start van de nieuwe week toe.....

grtjs. anny

 

                           

 

 

 

00:38 Gepost door annygilbert in ALGEMEEN | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

hoi Annyke,
spijtig dat ook jij niet graag strijkt, ik dacht juist mijn wasmand naar jou toe te brengen maar zal het nu woensdag zelf moeten doen hihihi.
Veel liefs en een dikke ochtendknuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 10-01-11

Oooo lieve Anny, je hebt je mannen niét goed opgevoed hoor, dat de strijk altijd voor jou is! *wink, big smile*
Moeilijk moet het nu wel voor je zijn, nu je er voor alles alleen voor staat. Courage meid, en moge Gilbert snel weer op de been zijn!
En niet té hard van stapel lopen hoor, vergeet jezélf niet te verzorgen...

Gepost door: gerdaYD | 10-01-11

Ja Anny, veel stilzitten staat ook niet in je woordenboek hé. Hier een dagje vrij, ook voor mijn ventje want het is weversmisdag vandaag.
Hij gaat samen met de zonen en enkele vrienden boogschieten naar de overdekte in Gent. Ik hou het rustig thuis en ga een paar huishoudelijke taken voor mijn rekening nemen.
De was, ramen lappen langsbinnen, het bureau is onder handen nemen .... De luie dag was gisteren en daar ik weet dat het telkens heel gauw woensdag is maak ik dus beter voort met die dingetjes. En ... volgend weekend hebben we 2 logeetjes dus oma moet zien dat ze daar helemaal klaar voor is. Groetjes !

Gepost door: Martine | 10-01-11

Dag Anny & Gilbert,
Loop je eigen maar niet voorbij lieve Anny vergeet jezelf niet te verzorgen...
Het komt allemaal weer goed met Gilbert maar het vraagt wat tijd.
Wens je nog een fijne maandag.
Groetjes.

Gepost door: René | 10-01-11

Ja Anny ik lees dat je al goed aan het werken bent.Maar overdoe je niet want de week is nog maar begonnen
Groetjes uit Waregem
Adriën

Gepost door: Adriën | 10-01-11

Heyyy Anny...het is hier ook van dát hoor...er is een hoop blijven liggen afgelopen weekend hè omdat we de hort op waren...ik moet dat toch eerst wel een beetje bijwerken vóór ik kan gaan bloggen, anders mag ik nooit meer weg hahahahahahaa!
Ik zag dat Gilbert alweer lekker thuis is...verwen hem nog maar een klein beetje hoor...hij zal het gauw genoeg jóu dan ook weer kunnen hè! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 10-01-11

hey anny, blij om te lezen dat gilbert weer thuis is.
verwen hem nog maar wat en zorg er voor dat jij niet te veel doet.
dikke knuffel

Gepost door: kelly | 10-01-11

Anny goede middag,

wij zullen dooooooooooooorrrrrrrrrrrrgaaaaaaaaaaaaan, wij
zullen dooooooooooooooorrrrrrrrgaaaaaaaaaaaaan ..fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 10-01-11

Nou harde tante haha, veel succes en de sterkte is natuurlijk voor Gilbert haha, of nee, voor jou, of nee, voor allebei : )

Gepost door: danique | 10-01-11

Dag Anny-ke ... :-))) hihihi;Jij was vandaag véél vinniger dan ik! Hoe zou dàt nu komen hé ... ;-)))

Zwaai zwaaaaaaaaaaaaai ... :-))) !

Gepost door: klaverke | 10-01-11

Hallo Anny en Gilbert, eindelijk ben ik er geraakt, ik had het de vorige dagen druk met kleindochter Elise, die kwam logeren .. nu de vakantie voorbij is, heb ik meer tijd om blogbezoekjes af te leggen.
Ik lees dat jouw ventje ook aan de beterhand is, nergens beter dan thuis in je eigen bedje hé. Wens Gilbert een spoedig herstel toe van ons. Nog een paar dagen en alles zal bijna vergeten zijn.
Ik lees dat jij ook de ganse dag druk bezig bent, net zoals ik, ik kan ook moeilijk stilzitten en er is altijd wat te doen in het huishouden hé Anny, ik hou ook niet zo van strijken, maar soms moet ik toch doorbijten en eraan beginnen.
Ik wens jullie nog een fijne avond verder, groetjes van ons allemaal. Poot van Kelly

Gepost door: Chris en Kelly | 10-01-11

en ik die dacht dat je graag strijkte Annyke,weer geen chance,kan ik zelf maar strijken.ik wens je een fijne maandag
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 10-01-11

Strijken is één van mijn favoriete bezigheden. Ondertussen luister ik dan muziek en kan ik wat nadenken over van alles en nog wat.
t Is alleen spijtig dat ik t ervan in mijne nek krijg :-(

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 10-01-11

Nee..had geen problemen met posten hoor Anny...alleen maar weinig tijd vandaag!
Maar nu staat er toch wat...en morgen komt het restje. Denk dat ik vrij dicht bij jou in de buurt ben geweest...in Diksmuide namelijk! :-)
Groetjes weerrrr!

Gepost door: mizzD | 10-01-11

Avond Annytje,
nog vlug even langs komen,ik krijg mijn blogronde niet meer rond,er zijn teveel pps-jes en mijn pc is geloof ik ook veel trager geworden maar ik doe mijn best hé,lieve nachtgroetjes en warme knuffels van Lilian en Paolo.

Gepost door: paolo | 10-01-11

De commentaren zijn gesloten.